TERAPIJA MATIČNIM STANICAMA - PRP

ESTETSKA MEDICINA

Efikasan i neinvazivan tretman vlastitom krvnom plazmom

Eliksir mladosti još nije izumljen, no prognoza je ipak optimistična! Danas su dostupni revolucionarni tretmani koji biraju prirodne putove i načine tretiranja kože i potkožja, ali i druge popularne metode u domeni estetske medicine koje nisu pogodna rješenja za one klijente koji inzistiraju na epitetu „prirodni“ tretmani.

Vlastita krvna plazma u službi pomlađivanja

U čemu je posebnost PRP tretmana? PRP tretman pomlađivanja krvnom plazmom iz krvi klijenta sadrži plazmu bogatu trombocitima, a trombociti su stanice koje luče faktore rasta. Upravo su faktori rasta ti koji djeluju na obnavljanje i regeneraciju tkiva, što rezultira njezinim svježim, zdravim i hidratiziranim izgledom. Plazma kao takva ima u cilju lokalno u kožu i potkožno tkivo dovesti faktore rasta i pomoću njih utjecati na prevenciju starenja kože.

Postupak se obično odvija na sljedeći način: Prvo se pacijentu uzima uzorak krvi. Zatim se taj uzorak centrifugira kako bi se odvojila plazma bogata trombocitima od ostatka krvi. Ta plazma se zatim ubrizgava mezoterapijom ili microneedlingom u kožu.

PRP terapija lica se često koristi za tretiranje finih linija i bora, ožiljaka od akni, neujednačenog tena i gubitka volumena kože, izvrsna je kod tretiranje rozacee i oštećene kožne barijere. Također se može primijeniti kao dodatak drugim estetskim postupcima.

Separate email addresses with a comma.
ili rezerviraj svoj termin klikom na LINK