PROFHILO

ESTETSKA MEDICINA

Što je Profhilo?

Proizvod koji je revolucionizirao estetsku medicinu kada je riječ o kvaliteti kože. Jedinstveni materijal kojeg se ne može staviti niti u kategoriju filera, niti u kategoriju mezoterapije niti skin boostera; on je hibridan kooperativan kompleks hijaluronske kiseline koji objedinjuje sve od navedenog .


Za koga je namijenjen?

Odličan je za žene koje tek ulaze u svijet estetike, kojima je sam koncept „punjenja i prepunjavanja“ stran. Profhilo je nešto što će im dati vidno osvježenje, dat će im taj jedan nježan lifting, a opet neće dobiti ono što ne žele, a to je predimenzioniranost. Profhilo se sastoji od hijaluronske kiseline nalik dermalnim filerima, no za razliku od njih ne djeluje na način postizanja volumena već se polako širi kroz tkivo potičući fibroblaste na proizvodnju vlastitog elastina i kolagena i do 12 puta S druge strane, i oni koji su godinama na injectable materijalima ne mogu se svake godine “puniti”. Rezultate filera zapravo treba jako pametno i metodički održavati, i za to je idealan Profhilo. Naime, prosječni filer ima cca 18-25 mg hijalurona u šprici. Profhilo ima 64 mg. Kada se aplicira u kožu – bilo u vrat, bilo u lice, dekolte, laktove ili nadlaktice – ta se koncentracija hijalurona proširi po regiji u kojoj radimo i ne samo da hidrira, nego ima i vidljivo-nevidljiv lifting učinak. Osim na licu, fantastične rezultate postiže i na vratu, na laktovima, na koljenima, dakle svagdje gdje imamo namreškanost kože. On je genijalna ulaznica u svijet estetike i savršen način za održavanje rezultata postignutih filerima. Jedini je injektabilni materijal koji je u potpunosti BDDE free, tj. ne sadržava umjetne molekule za povezivanje hijaluronskih lanaca. Kako se radi o specifičnom i patentiranom načinu dobivanja ovog proizvoda, jedno od njegovih svojstava je i otpornost na degradaciju našeg prirodnog enzima za razgradnju hijalurona, a zbog slobodnih vodikovih veza koje nastaju prilikom otpuštanja materijala u koži, podržava svojstvo bioodrživosti, tj. podržava aktivne stanice fibroblaste da i dalje proizvode elastin i kolagen.

Kako izgleda tretman?

Prema protokolu, kako bi se postigao potpuni učinak na kožu tretman je potrebno ponoviti dva puta u razmaku mjesec dana. Za razliku od Profhilo preparata koji je namijenjen za kožu lica i vrata, Profhilo Body preuzima sva svojstva Profhilo preparata i uz 96 mg hijaluronske kiseline svoj impresivni učinak hidrostreachinga postiže na koži dekoltea, trbuha, nadlaktica, koljena pa čak i stražnjice.

Zašto odabrati Profhilo i Profhilo Body:

- Vodeći preparat globalno u pogledu kvalitete kože

- Povećava hidrataciju kože i do 20%

- Potpuno se prirodno integrira u tkivo

- Do sada bez zabilježenih nuspojava ili komplikacija

- Daje potpuno prirodne rezultate

- Brz i jednostavan postupak aplikacije bez potrebnog vremena za oporavak

- Potiče stvaranje vlastitog kolagena i elastina

Separate email addresses with a comma.
ili rezerviraj svoj termin klikom na LINK