ANTI - AGE

PROBLEMATIKE KOŽE - LICE

Starenje kože

Kako koža stari, gubi elastičnost, postaje tanja, suha i podložnija raznim promjenama. Znakovi starenja kože mogu uključivati bore, fine linije, gubitak volumena, tamne mrlje, neravnomjernu teksturu kože i opuštenost kože.

Promjene na koži

Bore i fine linije

Gubitak elastičnosti i kolagena u koži može rezultirati pojavom bora i finih linija, posebno na licu, vratu i rukama. One su često najizraženije oko očiju (tzv. "pataka") i na čelu.

Gubitak volumena

S vremenom, koža gubi prirodni volumen, što može rezultirati izgledom opuštene kože, posebno na licu. Gubitak masti u licu može uzrokovati smanjenje punoće obraza i pojave udubljenja.

Suhoća kože

Starenje kože može dovesti do smanjene proizvodnje prirodnih ulja, što rezultira suhom i dehidriranom kožom. Suha koža može biti sklonija svrbežu, iritacijama i pucanju.

Tamne mrlje

S godinama, mogu se pojaviti tamne mrlje na koži, poznate kao hiperpigmentacija. To je rezultat prekomjerne proizvodnje melanina, pigmenta koji daje boju koži. Najčešće su vidljive na licu, rukama i drugim dijelovima koji su izloženi suncu.

Neravna tekstura kože:

Starenje može uzrokovati gubitak glatkoće i ravnoteže u teksturi kože. Koža može postati grublja i izgubiti svoj prirodni sjaj.

Smanjena elastičnost

Elastičnost kože se smanjuje s godinama, što rezultira gubitkom tonusa i čvrstoće. Koža može postati opuštenija i manje elastična.

Separate email addresses with a comma.
ili rezerviraj svoj termin klikom na LINK