ZO RED CARPET PEEL

KOZMETOLOGIJA

Što je i kako djeluje Stimulator peel?

Piling koji od milja zovu „Red Carpet peel pilingom“ zbog velikog broja slavnih osoba koje prije Red Carpet događanja odlaze na ove tretmane jer si ne mogu priuštiti crvenilo kože lica ili čak ljuštenje kože koje uzrokuju drugi pilinzi.

Stimulator peel je nježan prema koži, ali dovoljno jak da napravi vidljivu razliku u postizanju mladenačkog i svježeg izgleda.

ZO Ossential® Stimulator peel čini čuda u roku od samo nekoliko minuta. To je brz i jednostavan tretman koji možete napraviti za vrijeme pauze za ručak i koji čudesno ravna i ujednačuje dublje i srednje duboke linije i bore, akne, pjege, zbrinjava neravnomjernu pigmentaciju i grubu teksturu kože.

ZO Ossential® Stimulator peel je napravljen da eksfolira kožu stimulirajući izmjenu stanica kako bi se poboljšao tonus kože, njena tekstura i postigao zdrav sjaj. Najveća prednost primjene ovog pilinga jest da nema potrebe za oporavkom kože zbog ljuštenja ili crvenila nakon tretmana, nakon tretmana ostaje samo blistava, zdrava koža.

Zo Ossential Brightening tretman

Vraća koži svjetlinu, smanjuje pigmentaciju i diskoloraciju. Ovaj tretman posvjetljivanja kože ostavlja sjajan, ravnomjerniji ton i teksturu kože, a citratna, salicilna i mliječna kiselina pojačavaju svjetlinu, jasnoću kože te smanjuju veličinu pora. Nakon hidratantnog čišćenja i blage eksfolijacije slijedi umirujuća vitaminska masaža lica. Za još jače posvjetljenje kože nanosi se Ossential® Skin Brightening Sheet Masque s arbutinom i zelenim čajem koja smanjuje proizvodnju viška pigmenata na koži i pruža tkivu bogatu hidrataciju.

Tretman završava nanošenjem učinkovitih ZO preparata s antioksidansima, koenzimima i zaštitom od sunca koji sprečavaju nastajanje melanina te stimuliraju rast zdravih stanica.

Zo Ossential Ultra Hydration tretman

Ovaj elegantni tretman počinje nježnim hidratizirajućim čišćenjem i mikroeksfolijacijom kako bi se s kože odstranila površinska nečistoća. Ekstraktima duda, likoricije i planike, koji sadrže kojičnu i mliječnu kiselinu, koža se priprema za trostruko djelovanje procesa oblaganja kako bi se pojačala svjetlina i jasnoća, poboljšala tekstura kože, kao i izgled finih linija i bora.

ZO Aloe Hydra gel s krastavcem i kamilicom primjenjuje se za hlađenje i umirivanje kože, nakon čega slijedi masaža lica kako bi se maksimalno umirilo i opustilo lice nakon tretmana. Tretman završava nanošenjem preparata s DNA enzimima, hidratacijom i zaštitom od sunca obogaćenima prirodnim melaninom. Koža je vidljivo čišća, čvršća, obogaćena i zaštićena.

Zo Ossential Acne and Oil tretman

Čišćenjem se nježno uklanjaju nečistoće, nakon čega se na kožu aplicira mikro-scrub preparat koji uklanja ostatke nečistoće s površine kože kako bi je pripremio na proces ekstrakcije. Kombinacija AHA kiselina i salicilne kiseline pomaže pri regulaciji lučenja masnoća i sužava pore. Primjenom gela bez ulja sa specijalnom mješavinom hidratantnih faktora, masnih i amino kiselina, radi se umirujuća masaža. Naša ekskluzivna ZO Bio-sumporna maska koja zahvaljujući eukaliptusu i kaolinu djeluje antiseptički i detoksikacijski pospješuje oporavak i minimizira nastajanje upalnih procesa. Nakon tretmana koža je smirena, pročišćena, zdravijeg izgleda.

Tretman završava nanošenjem preparata s antioksidansima, DNA enzimima, hidratacijom i zaštitom od sunca obogaćenima prirodnim melaninom, cinkovim oksidom i titanovim dioksidom za umanjivanje ožiljaka od akni. Koža je vidljivo čišća, jasnija i smirena.

Koliko često treba raditi piling?

Rezultati su vidljivi već nakon jednog tretmana, no za poboljšanje tonusa kože, teksture i čistoće, klijentima preporučamo seriju od 4 tretmana unutar dva tjedna. Za optimalne se rezultate mogu kombinirati proizvodi iz fenomenalne ZO Skin Health linije. Piling se također može koristiti kao samostalni tretman.

Separate email addresses with a comma.
ili rezerviraj svoj termin klikom na LINK