RADIOFREKVENCIJA

ESTETSKA MEDICINA

Kako djeluje Alma Accent Prime?

Alma Accent Prime radiofrekvencija (RF) je tehnologija koja se koristi za neinvazivno tretiranje različitih stanja kože . RF energija se koristi za zagrijavanje dubljih slojeva kože i potkožnog tkiva, čime se snažno djeluje na tonus.

Princip rada Alma Accent Prime RF tehnologije je sljedeći: RF energija se isporučuje u obliku elektromagnetskog vala, koji prodire kroz gornje slojeve kože bez da oštećuje površinu kože. Kada RF energija dođe u dublje slojeve kože i potkožnog tkiva, ono se zagrijava te dolazi do pucanja kolagenskih vlakana te ponovnog stvaranja istih. Na taj način se snažno potiče obnova kolagenskih vlakana i zatezanje kože.

Na što sve djelujemo Alma Accent Prime uređajem:

  • Stimulacija kolagena: RF energija potiče proizvodnju novog kolagena, koji je odgovoran za čvrstoću i elastičnost kože. Obnovom kolagena potiče se bolji tonus, smanjuju bore te opuštenost kože.
  • Poboljšana cirkulacija: RF zagrijavanje potiče proširenje krvnih žila i poboljšava cirkulaciju krvi u tretiranom području. To može poboljšati isporuku hranjivih tvari i kisika u tkivo, potaknuti regeneraciju stanica i poboljšati opće zdravlje kože.
  • Smanjenje sitnih linija i bora: Poboljšanjem kolagena djelujemo na sitne linije i bore te ih redovitom uporabom RF uređaja možemo znatno umanjiti.

Kako izgleda tretman Alma Accent Prime uređajem?

Tretman Alma Accent Prime RF uređajem je potpuno bezbolan, ugodan i traje svega 30 minuta. Odmah nakon tretmana možete nanijeti make-up, koža je lagano zagrijana i crvenkasta ali crvenilo prolazi unutar 1 sat. Tretman se ne može kombinirati s drugim tretmanima u istom danu.

O Alma Accent Prime uređaju:

Alma Accent Prime je napredni medicinski uređaj koji kombinira radiofrekvenciju (RF) i ultrazvuk za neinvazivno tretiranje različitih estetskih problema na tijelu i licu. Ovaj uređaj koristi se u područjima estetske medicine i dermatologije za oblikovanje tijela, pomlađivanje kože, smanjenje celulita i uklanjanje masnih naslaga.

Alma Accent Prime koristi tehnologiju Selective RF™ (radiofrekvencija) i Unipolar™ RF kako bi ciljano zagrijao određena područja kože i potkožnog tkiva. RF energija prodire duboko u tkivo i potiče stvaranje novog kolagena, potiče cirkulaciju krvi, poboljšava tonus kože i smanjuje pojavu celulita.

Separate email addresses with a comma.
ili rezerviraj svoj termin klikom na LINK