SCULPTURAL FACELIFT

KOZMETOLOGIJA

Zašto je Sculptural Facelift toliko poseban?

Najveći “boost” za mladolik izgled, uz adekvatnu njegu, je poticanje cirkulacije, limfna drenaža, malo osteopatije i kontrolirane manipulacije mišića te bukalna masaža. Sve ovo dostupno je pod pojmom Sculptural Facelift Method.

Radi se o tretmanu kojem se podvrgavaju i Meghan i Margot, kao i Chiara, Elle, pa i J.Lo. No, obožavaju ga i poznate Hrvatice, Anamarija Brkić i Teuta Mesaroš. To je tehnika koja je osvojila svjetske metropole, a pronašla je dom i u Zagrebu.

Ova revolucionarna tehnika u beauty industriji zapravo predstavlja pasivnu vježbu mišića lica, koja se postiže kroz personaliziranu masažnu tehniku. Jedinstvena je jer sveobuhvatno pristupa klijentu i njegovim specifičnostima i to ne samo anatomskim već i emotivno-psihološkim jer upravo je to ono što nas razlikuje – osobnost.

Kako izgleda tretman?

Tehnika obuhvaća 40 minuta masaže lica te još 20 minuta intraoralne/bukalne masaže lica. Bukalna masaža je tehnika masaže koja se fokusira na područje obraza, odnosno mišiće i tkiva koja se nalaze u tom području. Također je poznata i kao masaža obraza ili masaža obraza i jagodica. Ova vrsta masaže obično se izvodi uz lagano pritiskanje, tapkanje ili kružne pokrete kako bi se potaknuo protok krvi, opustili mišići i stimulirala koža lica.

Najveće prednosti Sculptural Facelift masaže su:

  • snažan lifting efekt te zatezanje kože lica
  • poboljšanje cirkulacije
  • oslobađanje napetosti
  • poticanje limfne drenaže
  • oživljavanje kože
Separate email addresses with a comma.
ili rezerviraj svoj termin klikom na LINK