MICRONEEDLING

KOZMETOLOGIJA

Kako djeluje microneedling?

Terapija mikroiglicama osmišljena je da na prirodan način potakne kožu na obnavljanje. Postupak se provodi uređajem koji sadrži mnoštvo iglica koje perforiraju kožu, odnosno stvaraju prividnu mikrotraumu ubodom. Koža tada aktivira obrambeni mehanizam te inducira proizvodnju kolagena. Svakim ubodom se kroz otvorenu kožu unose prethodno individualno odabrani aktivni sastojci. Kokteli koje unosimo microneedlingom miješaju se individualno prema stanju i potrebama kože klijenta-

Dubina uboda od 0.25 do 2.5 mm omogućava rješavanje raznih problematika i djelovanje na različitim tipovima koža. Najčešće problematike koje riješavamo microneedlingom su ožiljci, anti-age, gruba tekstura kože, proširene pore, jačanje kožne barijere.

Kako izgleda tretman?

Tretmani nisu bolni. Moguća je aplikacija lokalnog anestetika prije tretmana. Rade se u razmaku od 3 – 4 tjedna. Na individualnim konzultacijama naši kozmetolozi rade procjenu broja tretmana ovisno o problematici koja se tretira i rezultatima koji se žele postići.

Koža nakon tretmana je prvi dan crvena, te se crvenilo postupno smanjuje unutar prvih 48 sati. Koža nakon tretmana može biti blago suha i može se perutati, ovisno o dubini na kojoj je rađen tretman.

Separate email addresses with a comma.
ili rezerviraj svoj termin klikom na LINK