TCA PEEL

KOZMETOLOGIJA

Što je Easy TCA pain control peel?

Easy TCA kemijski peeling na bazi trikloroctene kiseline smatra se jednim od najpoznatijih i možda najpopularnijih kemijskih peelinga srednje dubine prodiranja (do bazalnog sloja epidermisa s mogućnošću učinka i na grenz zonu i papilarni dermis). Smatra se najsigurnijim i iznimno učinkovitim peelingom na svjetskom tržištu kada je u pitanju rješavanje problema fotostarenja kože, akni, hiperpigmentacija (melazme i postupalnih hiperpigmentacija), ihtioza, keratoza i lentigo promjena. Jednako tako učinkovit je i u redukciji finih linija i bora, proširenih pora i neujednačenog tona kože. Sve to postiže se sušenjem i guljenjem gornjih slojeva kože kroz period od nekoliko dana. Nakon perioda ljuštenja otkriva se novi sloj neoštećene kože s glatkom teksturom i jednoličnom bojom.

Kako se izvodi tretman i što mogu očekivati nakon tretmana?

Sam tretman traje od 15 do 45 minuta. Tijekom tretmana možete osjetiti blagu iritaciju ili toplinu na koži. Nakon pojave vidljivih znakova djelovanja TCA na kožu (pojava tzv. „frosting efekta“, na kožu se nanosi Post Peel Mask Cream sa antiinflamatornim i antioksidativnim učinkom. Nanesena krema uklanja se domicilno narednog dana te se nanosi odgovarajuća dermokozmetika iz SkinTech linije proizvoda prema individualnom protokolu. Prednost ovakve tehnike TCA aplikacije je da se jačina i dubina djelovanja mogu vrlo precizno kontrolirati. Nakon peelinga koža će djelovati napetije i zdravije. Prva 2-3 dana osjetit ćete napetost kože lica, a nakon tog perioda površinski sloj kože nježno će potamnjeti i prhutanjem se oguliti. Guljenje komadića kože treba pustiti da se odvija samo od sebe bez pokušaja dodatnog ljuštenja rukama.

Obzirom da nakon Easy TCA kemijskog peelina, koža privremeno nema vlastitu zaštitu od UV zračenja, klijenti se mogu odmah vratiti svojim dnevnim aktivnostima uz napomenu izbjegavanja sunca barem 2 tjedna od posljednjeg tretmana te uz zaštitu kože kremom s adekvatnim SPF faktorom prema preporuci liječnika.

Separate email addresses with a comma.
ili rezerviraj svoj termin klikom na LINK