RSS LONG LASTING

ESTETSKA MEDICINA

Skin Build tretman

Više od biorevitalizacije, a nije filer!

Novi hibridni proizvod kompanije Skin Tech koji ima karakteristike i biorevitalizatora i hijaluronskog filera . Radi se o umreženoj hijaluronskoj kiselini koncentracije /ml (21mg/3ml). HA je solubilizirana u otopini zaštitnog pufera sastavljenoj od aminokiselina s hidratacijskim i antioksidativnim svojstvima koja stabiliziraju HA.

S RRS HA Long Lasting klijenti biraju profesionalno rješenje za savršenu kožu.

U RRS HA Long Lasting hijaluronska kiselina kombinirana je s aminokiselinama i antioksidansima kako bi se postigao još bolji rezultat za izgled kože. Hijaluronska kiselina sadržana u RRS HA Long Lasting je neživotinjskog podrijetla i stoga se posebno dobro podnosi. Ovaj proizvod se koristi kao gel implantat kao dio injekcijske terapije i ubrizgava se u tkivo kože. Posebno je pogodan za kreiranje svježeg sjaja koži lica, ali i za zaglađivanje i popunjavanje prvih bora , budući da proizvod podupire regeneraciju tkiva kože pod stresom. Također ujednačava tonus i teksturu za blistavo svjež ten kod prvih znakova fotostarenja sa dodatnim efektom filera. Zahvaljujući jedinstvenoj formuli i posebno dizajniranom načinu ubrizgavanja, dovoljna su 2 postupka za postizanje željenog rezultata u razmaku 3 tjedna, te potom jedan tretman održavanja svaka 3-4 mjeseca. Glavni zadatak RRS HA Long Lasting je ekspresna revitalizacija, remodeliranje i povećanje elastičnosti kože ne samo lica već i šaka.

Od čega se sastoji RSS Long Lasting?

Sastav otopine za mezoterapiju uključuje:

  • stabilizirana hijaluronska kiselina u koncentraciji od 7 mg/ml;
  • 15 aminokiselina u zaštitnom puferu - glicin, lizin, prolin, izoleucin i druge.

Jedinstvenost preparata je prije svega u dužem zadržavanju rezultata mezoterapije u odnosu na postupke s drugim preparatima sličnog djelovanja. Za stabilizaciju se koristi patentirana CO-DELIVERY tehnologija, zahvaljujući kojoj se molekule hijaluronske kiseline i aminokiseline postupno oslobađaju, osiguravajući doziranu hidrataciju i poboljšanje stanja kože. Korištenje procesa Unheating u proizvodnji koktela sprječava uništavanje novostvorene hijaluronske kiseline. Prisutnost potpuno novog sastojka - osmolita - u sastavu sprječava međusobnu interakciju aktivnih sastojaka osiguravajući ravnomjernu dostavu aktivnih tvari u sve slojeve kože.

Separate email addresses with a comma.
ili rezerviraj svoj termin klikom na LINK