BIOLOGIQUE RECHERCHE TRETMANI

KOZMETOLOGIJA

Tretmani po mjeri klijenta

Tretmani Biologique Recherche temelje se na personaliziranoj dermokozmetičkoj dijagnostici nakon analize trenutnog stanja Vaše kože kako bismo na najbolji način odgovorili na Vaše potrebe.

Personalizirani tretmani

Biologique Recherche nastoji razumjeti poruke koje koža šalje kako bi što preciznije prilagodio protokole njege individualnom trenutnom stanju kože.

Protokol svakog tretmana razrađuje se na temelju personalizirane dermokozmetičke dijagnostike. Svi personalozirani tretmani - za lice, tijelo ili kosu - izvode se prema strogo propisanim postupcima i metodologiji.

Svi stručnjaci Biologique Recherche prolaze edukaciju za tehnike rada i proizvode koje primjenjuju ovisno o trenutnom stanju kože.

Soin Restructurant et Lissant ~ Za poboljšanje tonusa

Za uspostavljanje optimalnih funkcija epiderme i poboljšanje tonusa, pogodan za sva trenutna stanja kože. Koža lica, vrata i dekoltea nakon drenaže postaje glatka, zategnuta i osvježena.

Soin Booster Remodeling Face ~ Za zategnutu kožu

Savršen tretman za učvršćivanje i toniziranje trenutnih stanja opuštene kože kojoj nedostaje čvrstoća i tonus. Crte i volumen lica, vrata i dekoltea su ponovo zategnute, a koža rekonstruirana.

Soin MC 110 ~ Za ublažavanje bora

Tretman koji zaglađuje bore i borice, za trenutna stanja kože s oslabljenim tonusom. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je tonizirana i redefinirana.

Soin Peeling Aux Acides de Fruits (Piling na bazi voćnih kiselina) ~ Za profinjeniju kožu

Tretman za eksfolijaciju i obnavljanje trenutnih stanja naborane zadebljane i uvele kože. Koža je zaglađena i profinjena.

Soin Masque Exfoliant P50 ~ Za pročišćeniju kožu

Tretman za eksfolijaciju i obnavljanje trenutnih stanja keratinizirane i neravne kože. Koža je ujednačena, glatka i svijetla.

Soin Lift C.V.S. ~ Za lifting i bolji tonus kože

Tretman za eksfolijaciju i lifting u kombinaciji sa specifičnom tehnikom masaže namijenjen je za zrela trenutna stanja kože. Poboljšava tonus i teksturu kože te ju čini glatkom.

Soin Hydreclat ~ Za toniziraniju kožu

Tretman za hidraciju i poboljšanje tena, namijenjen za trenutna stanja dehidrirane kože. Koža lica izgleda popunjenija.

Soin Biosensible ~ Za smirivanje kože

Tretman koji djeluje smirujuće na trenutna stanja posebno osjetljive ili kože sklone reakcijama. Smiruje osjetljivost i koži pruža osjećaj ugode.

Soin Sebo-Reequilibrant ~ Za pročišćeniju kožu

Tretman za reguliranje prekomjernog izlučivanja sebuma na površini kože i detoksikaciju trenutnih stanja masne kože te kože sklone aknama. Koža je pročišćena, ten ujednačen a pore sužene.

Soin Cryo 3R ~ Za obnovu i regeneraciju kože

Tretman cryostickovima i 3R serumom. Obnavlja, regenerira i restrukturira te preventivno djeluje na starenje kože i ispravlja postojeća oštećenja uzrokovana starenjem.

Soin Triple Lift avec Remodeling ~ Za zategnutu kožu i intezivnu hidrataciju

Savršen tretman za učvršćivanje i toniziranje trenutnih stanja opuštene kože kojoj nedostaje čvrstoća i tonus. Uz zatezanje kože, snažno se djeluje i na hidrataciju tako što je tretman Remodelingom obogaćen nekim od hidratantnih boostera. Crte i volumen lica, vrata i dekoltea su ponovo zategnute, a koža rekonstruirana i intezivno hidrirana.

Separate email addresses with a comma.
ili rezerviraj svoj termin klikom na LINK