MIKRODERMOBRAZIJA

KOZMETOLOGIJA

Što je mikrodermoabrazija?

Mikrodermoabrazija je postupak koji se koristi za poboljšanje teksture kože, uklanjanje mrtvih stanica kože i smanjenje nepravilnosti. Pomoću toka kristala aluminijevog oksida, nježno i bezbolno, na kontroliran način, odstranjuje se gornji sloj kože stimulirajući tako rast novih stanica. Na taj način, kože je odmah nakon tretmana vidljivo pročišćena, glatka i osvježena, a rezultati su vidljivi odmah. Mikrodermoabrazija može se kombinirati s ostalim kozmetološkim i estetskim tretmanima i izvrsna je priprema kože za invazivnije zahvate.

U Nevia centru koristimo Reviderm Skin Peeler mikrodermoabraziju, uređaj koji je 8 godina za redom dobio nagradu za najbolji uređaj za mikrodermoabraziju.

Benefiti mikrodermoabrazije:

  • Uklanjanje mrtvih stanica kože: Mikrodermoabrazija pomaže ukloniti mrtve stanice kože s površine, što može rezultirati svjetlijom, glađom i sjajnijom kožom.
  • Smanjenje nepravilnosti: Postupak može pomoći u smanjenju vidljivosti finih linija, bora, blaga ožiljaka od akni, hiperpigmentacija ili poremećaja boje kože.
  • Poticanje obnove kože: Mikrodermoabrazija može potaknuti prirodnu obnovu kože, potičući proizvodnju novih stanica kože i kolagena.
  • Poboljšanje prodiranja proizvoda za njegu kože: Nakon mikrodermoabrazije, koža može bolje apsorbirati proizvode za njegu kože, poput hidratantnih krema, seruma ili tretmana.
Separate email addresses with a comma.
ili rezerviraj svoj termin klikom na LINK