ULTRAZVUK

ESTETSKA MEDICINA

Kako djeluje ultrazvuk?

Ultrazvuk za topljenje masnih naslaga je tehnika koja se koristi u estetskoj medicini kako bi se ciljano razbile masne stanice u određenim područjima tijela. Ova tehnika često se naziva "ultrazvučna lipoliza" ili "ultrazvučno liposkulptiranje".

Postupak ultrazvuka koristi visokofrekventne zvučne valove koji se usmjeravaju na masne naslage u licu. Ti zvučni valovi stvaraju vibracije koje dovode do pucanja masnih stanica, a zatim se oslobađa i topi masno tkivo.

Prednosti ultrazvuka Alma Accent Prime uređajem

  • Accent Prime sadrži nove stacionarne aplikatore koji rade s većom snagom i koriste hladni vakumski mehanizam za maksimalnu efikasnost tretmana. Smanjuje vrijeme tretmana i broj tretmana, postižući bolje rezultate.
  • Ultrazvuk koji koristi Accent Prime je siguran i djelotvoran za sve tipove kože (I-IV) kao i za tanke i osjetljive dijelove lica, vrata i dekoltea.
  • Nema vremena oporavka. Pacijenti se mogu vratiti svojim normalnim aktivnostima odmah nakon tretmana.

O Alma Accent Prime uređaju

Alma Accent Prime je napredni medicinski uređaj koji kombinira radiofrekvenciju (RF) i ultrazvuk za neinvazivno tretiranje različitih estetskih problema na tijelu i licu. Ovaj uređaj koristi se u područjima estetske medicine i dermatologije za oblikovanje tijela, pomlađivanje kože, smanjenje celulita i uklanjanje masnih naslaga.

Alma Accent Prime koristi tehnologiju Selective RF™ (radiofrekvencija) i Unipolar™ RF kako bi ciljano zagrijao određena područja kože i potkožnog tkiva. RF energija prodire duboko u tkivo i potiče stvaranje novog kolagena, potiče cirkulaciju krvi, poboljšava tonus kože i smanjuje pojavu celulita.

Važno je napomenuti da ultrazvučna lipoliza nije metoda mršavljenja. Ona je dizajnirana za ciljano uklanjanje tvrdokornih masnih naslaga koje se ne mogu lako eliminirati putem dijeta i vježbanja. Međutim, rezultati mogu varirati ovisno o pojedinačnim karakteristikama pacijenta i drugim faktorima.

Separate email addresses with a comma.
ili rezerviraj svoj termin klikom na LINK