MANIKURA

ŠIBENIK EXCLUSIVE

Dobrodošli u naš svijet manikure!

Naša misija posvećena je individualnom pristupu te prirodnom i njegovanom izgledu. Uzdižemo manikuru na novu razinu pružajući vam najkvalitetnije usluge i najluksuznije brendove. Bilo da želite prirodan izgled, klasično lakiranje ili manikuru s trajnim lakom, naše stručno osoblje oživjet će vaše ideje.

Naš tim čine iskusni i strastveni artisti koji neprestano prate trendove i usavršavaju svoje vještine kako bi vam ponudili najbolje moguće iskustvo. Uživajte u opuštajućem ambijentu našeg centra dok se posvećeno brinemo o vašim noktima.

Vaše zadovoljstvo i sigurnost su nam na prvom mjestu. Stoga koristimo visokokvalitetne proizvode i pridržavamo se strogih higijenskih standarda kako bismo osigurali čist i bezbrižan tretman za svakog našeg klijenta.

Posjetite nas i dopustite nam da se pobrinemo za vaše nokte i pružimo vam nezaboravno iskustvo manikure. Neka vaši nokti budu vaše platno na kojem ćemo zajedno stvarati pravo malo umjetničko djelo.

Naša ponuda uključuje:

- Klasična manikura

Njega i oblikovanje noktiju, zanoktica, nanošenje pilinga i hidratacije te sjajnog laka ukoliko to želite. Ova klasična usluga idealna je za održavanje vaših noktiju urednima i njegovanima.

- Klasična manikura s lakiranjem

Ukoliko niste ljubitelj trajnog laka, i želite vaše nokte održavati prirodnima ali volite boje na noktima, ova usluga je idealna za vas. Uključuje isti postupak kao i klasična manikura uz dodatak lakiranja.

- Trajni lak

Ako tražite dugotrajnost i izdržljivost, naše usluge trajnog laka savršene su za vas. Uživajte u sjajnim noktima koji će izgledati besprijekorno tjednima. Tretman uključuje isti postupak kao klasična manikura uz dodatak trajnog laka.

Separate email addresses with a comma.
ili rezerviraj svoj termin klikom na LINK