O nama


Nevia estetski i anti-age centar osnovan je u Šibeniku 2005. godine i već više od desetljeća pruža vrhunske stručne tretmane za njegu lica. 2018. otvara svoja vrata u Zagrebu gdje uvodi i tretmane Estetske medicine.

Nevia centri u Šibeniku i Zagrebu mjesta su na kojima se tepa ljepoti. Jedinstveni u pristupu i rezultatima s misijom ‘vaša koža, ali ljepša‘, osnivačice Karmen i Iva Ninić predstavljaju kliniku u kojoj se susreću izvrsnost, individualnost i postignuća. Naš motiv i misija protkani su željom da baš svatko tko se prepusti rukama Nevia tima iz našeg centra izađe kao bolja i ljepša verzija sebe. Željeli smo stvoriti mjesto koje će na svakom klijentu istaknuti ono najljepše i na nježan način izbrisati svaki problem. Samim time je od prvog dana svakom klijentu pristupamo kao osobi, individui s vlastitim tegobama i željama za rezultatom.

Nevia tim od prvog dana njeguje koncept "manje je više" te ulaže velik trud kako u edukacije tako i u proizvode te u najkvalitetnije aparate i materijale koje koristi pri tretmanima.

Svojom širokom paletom usluga na području kozmetologije i estetske medicine klijenticama osigurava njegovanu, prirodnu i zdravu kožu. Dugogodišnjom tradicijom, bogatim iskustvom i primjenom najnovijih svjetskih dostignuća, Nevia centar postao je simbol inovativnosti i profesionalnosti.

Tim renomiranih stručnjaka, kroz individualan pristup koji svakodnevno provode, fokusira se na zdravlje, ljepotu i zadovoljstvo svakog klijenta.

Obratite nam se s povjerenjem!
Naš stručni tim, Vama na usluzi.

Karmen Ninić, owner

Zagreb & Šibenik

Karmen, osnivačica centra, prije dvadeset godina prepustila se svojoj kozmetološkoj strasti i odlučila je svoj ekonomski background i znanje koje je stekla na brojnim estetskim edukacijama staviti na raspolaganje svojim klijentima. Sve od tada vješto upravlja svojim timom, njeguje postavljenu misiju individualnog pristupa te kroz brojne kongrese i edukacije za svoje klijente uvijek donosi novitete.

Iva Ninić, owner

Zagreb & Šibenik

Iva je svoju karijeru započela još u osnovnoj školi kao pripravnica u tadašnjem Nevia centru u Šibeniku. Nakon završenog fakulteta rad u Nevii preuzima uz puno radno vrijeme te zajedno s Karmen otvara Nevia centar u Zagrebu. 2023. godine završava NBA Leadership program kako bi svojim kolegama pružala što kvalitetnije vodstvo. Kao manager u Nevia Zagreb centru Iva svoj fokus stavlja na marketing i upravljanje ljudima. U estetskom sektoru, Iva je ekspert u laserskoj epilaciji.

Andrea Vlahov, kozmetolog

Šibenik, voditeljica centra

Andrea je u Nevia centru od 2015. godine. Voditeljica je centra u Šibeniku te medicinski kozmetolog. Specijalist je za tretmane i njegu kože te veliki ljubitelj neinvaizvnih medicinskih tretmana lica poput microneedlinga i kemijskih peelinga. Iza Andree stoje vrhunske svjetske edukcije i kongresi, a na nekima je prisustvovala i u ulozi edukatora. Neviu ističe kao mjesto beskompromisnog izbora kvalitete, a svoj tim potiče na individualan pristup i timski rad. 

Branka Petrač, kozmetolog

Zagreb
Iza Branke stoji 18 godina iskustva u kozmetici, 10 godina u estetici. Nakon završene srednje kozmetičke škole, pohađa majstorski ispit za kozmetologa. Iza nje stoje brojne edukacije iz područja njege i zdravlja kože. Posljednjih 10 godina svoj fokus stavlja isključivo na zdravlje kože lica i anti-age. Educirana na svjetskim kongresima u području liječenja akni, pigmentacija, melazme, ožiljaka i ostalih kožnih oboljenja.

Lucija Ćaleta, kozmetolog

Zagreb

Lucija 2018. godine završava srednju školu za Kozmetičara, te se 2019. godine pridružuje Nevia timu. Ljubav i strast u poslu usmjerene su joj na neinvazivne tretmane koji rade na boljitku zdravlja i izgleda kože. Smatra da je Nevia idealno radno okruženje zbog individualnog pristupa te sjajne energije i zajedništva u timskom radu. Lucija je završila brojne edukacije na liječenja hiperpigmentacija, akni te različitih kožnih oboljena. Ekspert je u Biologique Recherche tretmanima te je pohađala njihove edukacije u ambasadi u Parizu.

Nela Dujić, nail & lash master

Šibenik

Nela se oduvijek okretala beauty dijelu estetske industrije te kroz njega izražavala svoju slobodu. U Nevia centru pokriva Beauty corner koji uključuje manikure, pedikure te trepavice i obrve. Svoje usluge klijentima pruža na individualan i posvećen način te su to glavni aduti zašto je baš Nevia idealan odabir za nju. Nakon brojnih završenih edukacija na navedenom području, Nela se najviše veseli staviti osmijeh na lice svojim klijentima.

Josip Lovrić , dr. med.

Zagreb, voditelj estetske medicine

Josipa je nakon gotovo 10 godina rada na kirurgiji na KBC-u Rebro i Općoj bolnici Bjelovar karijera usmjerila ka estetskoj medicini u kojoj je prepoznat kao jedan od najvećih stručnjaka i edukatora. 2014. karijeru nastavlja u Poliklinici Bagatin gdje se u narednih 6 godina promaknuo u jednog od vodećih stručnjaka u polju minimalno invazivnih metoda u estetici. Pomno prateći svjetske trendove svoju je pozornost usmjerio na dermalne filere te optimalan izbor liječenja i minimalnu invazivnost. 
6 publikacija, gotovo 40 konferencija, 10 kongresnih sažetaka i 17 kvalifikacija ekspert je sa zavidnim znanjem i iskustvom . 

Ana Culjak, recepcija

Zagreb

Ana 2022. godine završava fakultet Fitomedicine, te nedugo nakon toga započinje svoju karijeru u Nevia centru. Ana je vedra, susretljiva, organizirana, detaljna te izuzetna u radu s ljudima. Smatra da je Nevia idealno mjesto za nju jer je oduvijek imala veliku ljubav prema estetici i stoga odabire Neviu kao idealno mjesto gdje svoje kvalitete može staviti na raspolaganje klijentima.

Naši klijenti