DEPILACIJA

ŠIBENIK EXCLUSIVE

Depilacija

Depilacija je važan korak u održavanju glatke i njegovane kože. Bez obzira jeste li se odlučili za depilaciju iz estetskih ili higijenskih razloga, naš tim stručnjaka je ovdje da vam pruži najbolju uslugu i omogući vam ugodno iskustvo.

Naš tim čine iskusni i obučeni stručnjaci koji imaju godine iskustva u području depilacije. Vrhunski obučeni, naši tehničari će vam pružiti siguran, učinkovit i bezbolan tretman. Razumijemo koliko je važno osjećati se ugodno tijekom depilacije, stoga ćemo vam pružiti prijateljsko i profesionalno iskustvo.

Vaša sigurnost i dobrobit su naša najviša prioriteta. Slijedimo stroge higijenske standarde kako bismo osigurali sterilnost i čistoću tijekom svake depilacije. Naši proizvodi i tehnike su sigurni za kožu i ne izazivaju iritacije.

Kako se pripremiti za depilaciju?

Prije dolaska na tretman, preporučujemo vam da pripremite svoju kožu. Preporučujemo blagi piling nekoliko dana prije depilacije kako bismo uklonili mrtve stanice kože i omogućili učinkovitiji tretman. Također, izbjegavajte sunčanje i nanošenje losiona ili ulja na područje koje će se tretirati.

Naše usluge:

Depilacija voskom

Vosak je jedna od najpopularnijih tehnika depilacije koja osigurava dugotrajne rezultate i glatku kožu. Naša kvalitetna i bezbolna metoda osigurava da ćete se osjećati samopouzdano i svježe.

Depilacija šećernom pastom

Ova prirodna metoda depilacije nježno uklanja dlačice i ostavlja kožu mekom i hidratiziranom. Ovo je odlična opcija za osjetljivu kožu i za one koji preferiraju prirodne sastojke.

Separate email addresses with a comma.
ili rezerviraj svoj termin klikom na LINK