ZO SKIN HEALTH

INOVATIVNA RJEŠENJA ZA NJEGU KOŽE!

ZO Skin Health Inc. razvija i isporučuje inovativna rješenja za njegu kože koja optimiziraju zdravlje kože diljem svijeta. Koristeći najnovija znanstvena otkića i bogato kliničko iskustvo dr Zein Obagi u stvaranju tretmana i režima za zdravu kožu,

ZO Skin Health, Inc. pruža sveobuhvatne programe za njegu kože za liječnike i njihove pacijente. Kao rezultat toga, ZO® proizvodi su dostupni za kupnju isključivo putem odabranih ovlaštenih liječnika prakse. To omogućuje pacijentima da dobiju sigurne i učinkovite rezultate, kao i kontinuirano zdravu kožu bez obzira na njihovu dob ili stanje kože.

DR. ZEIN OBAGI

Dr. Zein Obagi je medicinski direktor tvrtke ZO Skin Health, Inc i odgovoran je za razvoj novih tretmana za njegu kože, protokola i proizvoda za postizanje zdrave kože. Osim toga, on je certificirani dermatolog, voditelj Obagi Skin Health Instituta u Beverly Hillsu, CA. i autor i pedagog koji je održao više od 200 predavanja o zdravlju kože širom svijeta. Već više od 35 godina dr. Obagi definira i unapređuje njegu kože da uključi koncept stvaranja i održavanja zdrave kože za razliku od samo liječenja bolesti i oštećene kože.

Dr. Obagi je izvorno zamislio i doveo na tržište Obagi Nu-Derm® and Obagi Blue Peel® kit koji su postali svjetski najpoznatiji brand proizvoda za njegu kože koje izdaje liječnik. Sada je dr Obagi, kao medicinski direktor tvrtke ZO Skin Health, Inc redefinirao koncept zdravlja kože da uključuje i cjelovita rješenja koja premošćuju jaz između lijekova, terapija i održavanje istinski zdrave kože.

ZO SKIN HEALTH CIRCLE

ZO® Skin Health Circle je temelj i pokretačka filozofija iza ZO Skin Health, Inc. Dr. Obagi uveo je ZO® Skin Health Circle kako bi ilustrirao svoj inovativni koncept koji omogućuje liječnicima da daju pacijentima dokazane sveobuhvatne proizvode za njegu kože i protokole dizajnirane za stvaranje i održavanje zdrave kože.

ZO® Skin Health Circle predstavlja kontinuum u kojoj postoje četiri glavna fokusa:

Terapijski tretmani koje pružaju liječnici i stručnjaci za zdravlje kože koji koriste propisane proizvode i jedinstvene protokole za ispravljanje medicinskih kožnih bolesti.

Održavanje dizajnirano kako bi se spriječilo ponavljanje postojanih kožnih problema te održavala jaka i zdrava koža koja ujedno izgleda i djeluje mlađe.

Dnevna njega kože učinkovita dnevna rješenja za pomoć u radu staničnih funkcija i postizanju zdravijeg izgleda kože.

Prevencija minimiziranje UV oštećenja, sprečavanje oštećenja DNA i zaštita kože od loših utjecaja iz okoliša u svrhu poboljšanja cjelokupnog zdravlja kože.

ZO® proizvodi se temelje na najnovijim dostignućima u tehnologijama za terapijske tretmane za kožu s posebnim protokolima za pružanje sveobuhvatne i kontinuirane zdravstvene njege za kožu za sve vrste kože, spola i dobi.