Reviderm

ZAŠTO BIRAMO REVIDERM?

Već više od 30 godina, kao jedan od vodećih brendova u svijetu kozmetologije, REVIDERM svakodnevno pronalazi načine kako djelovati što sličnije prirodnim procesima kože. Poseban koncept cjelovitog pristupa upravo je ono čime oduševljava.

Analiza kože lica omogućava detaljan uvid u stanje kože. Kao jedini brend koji je uz vlastitu mikrodermoabraziju uspio proizvesti i prateću dermokozmetiku, omogućava da se rezultati dobiveni tretmanima uspješno održavaju kućnom njegom te Vam pruža cjeloživotnu njegu.

Već od prvog posjeta osjetite da netko brine o Vama.

ŠTO JE REVIDERM MIKRODERMOABRAZIJA?

Reviderm SkinPeeler mikrodermoabrazija pomoću toka kristala aluminijevog oksida, nježno i bezbolno, na kontroliran način uklanja gornji sloj stanica. Stimulira se proizvodnja novih stanica u bazalnom sloju te one migriraju na površinu postupno obnavljajući sve slojeve kože. Ovako otvorena koža ima veću mogućnost primanja aktivnih sastojaka te je spremna za daljnje tretiranje.

Reviderm mikordermobraziju provodimo kao kvalitetan temelj svih Reviderm i anti-age tretmana.

ŠTO SE POSTIŽE ULTRAZVUKOM?

Tretmanom ultrazvuka potičemo drenažu i podizanje tonusa, dok istovremeno upucavamo aktivne sastojke u međustanični prostor. Rezultat je zaglađena i hidratizirana koža. Posebice kod osjetljive i nadražljive kože, ultrazvuk je neizbježan tretman.

ANALIZA KOŽE LICA

Profesionalna analiza kože lica ima za cilj savjetovati klijenta o pravilnom njegovanju kože. Uz pomoć mikrokamere i mjerenja vlažnosti dobivaju se točni parametri stanja kože. Na temelju odgovora i detaljnog pregleda kože, klijent dobiva individualnu preporuku tretmana i preparata koji odgovaraju tipu i stanju kože. Pohranjivanjem fotografija moguća je analiza i usporedba napretka i rezultata na koži nakon učinjenih tretmana i primjene preparata.

KOME JE NAMIJENJENA?

Kao potpuno neinvazivan tretman mikrodermoabrazija se preporuča svim tipovima kože kojima je potrebna regeneracija, ali i kod problematike akni, hiperpigmentacija, ožiljaka i keratoza. Česta kombinacija uključuje i tretman ultrazvukom.

DERMOKOZMETIKA

Reviderm dermokozmetiku čine visoko kvalitetni proizvodi s velikim udjelom aktivnih sastojaka koji su na granici medicinskog i kozmetičkog preparata. Osim što njeguju kožu, preparati imaju snagu mijenjati samu strukturu kože te uspješno riješiti postojeće nedostatke. Funkcionalnost, dubina prodiranja i individualna njega kože, ono su što Reviderm čini posebnim.