LASERSKA EPILACIJA

Odoo • Image and Text

Alma Soprano Titanium

Stronger. Faster. Smarter. 

Najinovativniji laser za uklanjanje dlačica ekskluzivno dostupan u Nevia estetskom centru.

"Removing arm hair with Soprano Titanium is like brushing your teeth.. 3 minutes and you're done!"

Alma Soprano Titanium laser


Alma Soprano Titanium dizajniran je da pri tretiranju kože ne osjećate bol, vrućinu, peckanje, ali i da sam proces traje gotovo upola kraće. Trenutačno je jedini aparat na tržištu s ugrađenim ICE Plus sustavom hlađenja koji osigurava da se folikul dlake uklanja na temperaturi od svega 30 °C, što osigurava da je peckanje koje su upoznali svi korisnici drugih aparata svedeno na minimum.

Prosječno trajanje tretmana ovim uređajem s tri sata skraćeno je na sat i pol do dva, a rezultati počinju biti vidljivi već nakon prvog korištenja. Osim toga, Soprano Titanium pogodan je i za osobe tamnije puti te će, za razliku od slabijih uređaja na tržištu, ukloniti čak i tanke svijetle dlačice.

Revolucija u svijetu trajnog uklanjanja dlačica

Za razliku od ostalih lasera, ovaj uređaj kombinira 3 valne duljine, samim time cilja na 3 sloja tkiva uništavajući različite dijelove folikula u isto vrijeme, što ne samo da ga čini učinkovitijim od konkurencije nego će značiti i manji broj tretmana do savršenog rezultata. Uz to, zbog svog dizajna jedan impuls ovog uređaja pokriva površinu od 4 cm², što je još jedan od razloga zašto tretman traje kraće nego s drugim laserima. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, odnosno nakon 10 do 14 dana, kad možete očekivati opadanje 20 do 30 % dlačica i vidljivo stanjenje ostalih.

Također, za razliku od konkurentnih uređaja koji preferiraju svjetliju put i tamne dlačice, ovaj je pogodan za sve. Tako ćete uređaj moći koristiti čak i ako ste preplanule puti ili imate tanke i svijetle dlačice.

Alma Soprano Titanium s ICE Plus sustavom osigurava da naši klijenti uživaju u bezbolnom iskustvu uklanjanja dlačica s izvrsnim i dugoročnim rezultatima.

Najčešća pitanja:


Koliko mi je tretmana potrebno?
- Broj tretmana je individualan, ovisi o stanju oganizma (policistični jajnici, inzulinska rezistencija itd.) no najčešće varira između 6-8 tretmana.

Je li bolno?
- Alma Soprano Titanium Laser ima poseban ICE sustav hlađenja čime je bol tijekom tretmana svedena na minimum.

Koliki je razmak između tretmana?
- Ovisi o regiji, ali najčešće 6-8 tjedana.

Trebam li se obrijati prije tretmana?
- Večer prije tretmana potrebno je obrijati britvicom regije koje želite tretirati.

Prednosti Alma Soprano Titanium uređaja

 - siguran i bezbolan
- dugoročni rezultati
- kratko vremensko trajanje tretmana
- nema oporavka kože nakon tretamana, kao niti crvenila ili oteklina
- ICE sustav hlađenja tijekom tretmana
-  posebni parametri za određivanje boje kože i debljine dlačica
- pogodan za sve tipove kože i dlačica