Anticelulitni tretmani

Revolucija u borbi s celulitom

Celulit nam je svima već odavno poznat neprijatelj. Nepovoljnim navikama života modernog doba uzrokujemo promjene u organizmu koje se očituju karakterističnim udubinama na površini kože, poznatim pod nazivom narančina kora, a sve se češće pojavljuju kako u zrelijoj dobi, tako i u mladenačkoj.

Uz metodu otapanja masnoća MEZOTERAPIJOM te anticelulitne tretmane poznatog njemačkog brenda WIENER KOSMETIKUM u sinergiji s promjenom životnih i prehrambenih navika konačno i tome možemo stati na kraj!

Mezoterapija u službi celulita

Mezoterapija je svoje učinke u tretmanima lica dokazala nebrojeno puta. Najnovija istraživanja tvrtke Aesthetic Dermal omogućila su nam da mezoterapijom konačno riješimo i najtvrdoglavije nakupine masnoća u potkožju. Različite mješavine mezoterapijskih koktela ciljaju točno određenu problematiku obzirom da se injektiraju u kožu.

Ukoliko želimo raditi direktno na celulitu mješavinu ćemo u kožu unijeti dermarolerom ili plićim ubodima iglicom u većoj koncentraciji.

Ukoliko se radi o tvrdoglavom masnom jastučiću mješavinu unosimo iglicom direktno u potkožje čime potičemo lipolizu i masni jastučići se tope te na taj način rješavamo ono što je godinama bilo nedostupno!

Aromawickel tretmani

Nakon godina rada i iskustva s problematikom celulita, tretmani poznatog njemačkog brenda Wiener Kosmetikum, potvrdili su našu vjernost i odluku da ih ponovo uvedemo u svoju ponudu.

Tretmani uključuju bandažiranje, odnosno umatanje u zavoje koji su prethodno natopljeni specijalno pripremljenim rastvorima.

Posebno razvijene formule daju nam mogućnost da djelujemo na detoksikaciju organizma, uklanjanje celulita i zatezanje kože.

Odmah po tretmanu rezultati su vidljivi u vidu fine i mekane kože. Dok nam kombinacija navedenih tretmana daje upravo željeni učinak uklanjanja celulita, podizanja tonusa i smanjenja obujma.

Naši specijalno osmišljeni paketi se primjenjuju na sve problematike, a koja kombinacija je najbolja za Vas i u kojem omjeru te mnogo više informacija o tretmanima saznajte kod naših stručnjaka!

Kontaktirajte nas