Nevia Royal tretman

Anti-Age tretmani

Što je Nevia Royal tretman?

*Tretman je posebno osmišljen od strane Nevia stručnjaka!

Nevia Royal tretman jedan je od najjačih anti-age tretmana u paleti naših personaliziranih tretmana. Namijenjen je za apsolutno svaku dob i za gotovo svaki tip kože iz razloga što se apsolutno svaka stavka tretmana odabire prema tipu i stanju kože klijenta.

Ako ste ikada maštali da imate samo svoj tretman – Nevia Royal je taj!

Koji je postupak tretmana?

Tretman započinje blagom piling maskom za čišćenje kože i uklanjanje nečistoća. Biotehnološki enzimi nježno i ravnomjerno otpuštaju mrtve stanice kože, te se koža zaglađuje i ten dobiva prirodan sjaj. Nakon toga slijedi dobro poznata, personalizirana mezoterapija (više o mezoterapiji pročitajte na linku MEZOTERAPIJA). Mezokoktel odabire se prema tipu i stanju kože te željama klijenta. Dobiveni koktel nije gotovo nikad isti. Paketom ovakvih tretmana možemo obuhvatiti gotovo sve problematike koje se nalaze na koži na način da svakim dolaskom djelujemo na nešto drugo te sukladno tome miješamo mezokoktele. Također, različiti mezokokteli mogu biti stavljani na različite djelove lica, ponovno zavisno o željama i potrebama.

Nakon mezoterapije slijedi ultrazvuk. Koristimo ultrazvuk od 10mH koji djeluje dosta pliće od dosadašnjih uređaja. Ultrazvukom potičemo stvaranje novog kolagena i povećavamo kapacitet vlažnosti što je bitno za sve kože kod kojih dolazi da transepidermalnog gubitka vlage. Ono što je najvažnije jest upravo to da ovim uređajem guramo mezoterapijski koktel još dublje u potkožje te mu na taj način znatno pojačavamo djelovanje.

Nevia Royal tretman individualan je, moćan i savršen za baš svaki tip kože!

Dođite nam

  • naručite se na pregled i konzultacije
  • educirajte se o prirodnim načinima pomlađivanja uz pomoć naših stručnjaka
  • prepustite se tretmanu uz minimalan osjet boli
  • provjerite našu praksu individualnog pristupa problematikama