4D MEZOTERAPIJA

Anti-Age tretmani

Što je 4D mezoterapija?

*Tretman je posebno osmišljen od strane Nevia stručnjaka!

S obzirom na to da posebnost našeg centra leži u visoko individualnom pristupu, ovo je još jedan iz palete naših personaliziranih tretmana, posebno osmišljenih za potrebe svakog klijenta.

4D mezoterapija apsolutni je hit Nevia centra, a sastoji se od tretmana vlastitom krvnom plazmom + personalizirani mezoterapijski kokteli. Ovisno o tipu kože, njenom stanju i potrebama pripremaju se mezokokteli obogaćeni prirodnim eliksirima. (više o mezoterapiji i mezokoktelima možete pročitati na linku MEZOTERAPIJA).

Posebnost 4D mezoterapije leži u ispravnom odabiru mezokoktela i pravilnim kombiniranjem s plazmom. Metodom ubrizgavanja krvne plazme dobivamo snažan anti-age učinak i djelujemo na problematike poput akni, hiperpigmentacija, ožiljaka itd. Mezoterapija je u ovom slučaju ta koja znatno pojačava djelovanje plazma metode na željenu problematiku na način da prije, nakon ili istovremeno uz plazmu ubacujemo mezoterapijski koktel.

Ovom metodom tretiraju se gotovo sve estetske i medicinske problematike lica, a rezultati su jedinstveni i zaista širokog spektra. Četvrta dimenzija, vrijeme, omogućava da koža svakim danom bude sve svježija, blistavija i zdravija.

Dođite nam

  • naručite se na pregled i konzultacije
  • educirajte se o prirodnim načinima pomlađivanja uz pomoć naših stručnjaka
  • prepustite se tretmanu uz minimalan osjet boli
  • provjerite našu praksu individualnog pristupa problematikama